HÖÖR - Hedensjö

HÖÖR HÄDENSJÖ 1:9 och HÖÖR HÄDENSJÖ 1:18

HÖÖR HÄDENSJÖ 1:9 och HÖÖR HÄDENSJÖ 1:18

Typ
Lantbruk
Tomtarea
135 736 m²
Pris
4 000 000 kr

Möjligheternas markområde för naturvän, exploatör eller förvaltare. Naturskönt område utanför Tjörnarp med bra tåg kommunikationer till Hässleholm, Sösdala, Höör, Lund och Malmö.
Markområdet har vid ett tidigare tillfälle (år 2000) legat på Höörs kommuns lista över exploateringsbar mark med då beräknad möjlighet till c:a 30 tomter.
Ägarna fullföljde vid den tiden inte planen, men det finns bifogat skissunderlag och utlåtande från kommunen som man kan jobba vidare med.
Det finns idag en del av tomtmarken som är bebyggd med ett äldre fritidshus, den delen skulle man kunna bygga nytt, eller renovera det gamla fritidshuset på om man bara vill använda sig av markområdet som ett eget fritidsparadis. Infartsvägen till markområdet är avspärrat med en låst bom som enbart markägarna och de befintliga bebyggda tomterna i området har tillgång till.
Markområdet har en befintlig stengärdsgård som tomtgräns längs merparten av tomtsidorna. Det är ungefär 1 km till järnvägsstationen i Tjörnarp. Tomten gränsar till Skåneleden som är en fantastisk vandringsled.
Kontakta Höörs kommun beträffande frågor om fastighetens möjligheter. Läs också igenom om objektet under dokument/länkar samt besök gärna området för att se Er runt på plats.
En fantastisk plats med otroligt tilltalande blandskogs-miljö.

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning

Boka visning

Budgivning

Se alla bilder
Se alla bilder
Se alla bilder
Pris
4 000 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Tomtarea
135 736 m²
Taxeringsvärde mark
869 000 kr
Totalt taxeringsvärde
869 000 kr
Typ
Lantbruk

Pantbrev

Antal
9
Totalt belopp
233 000 kr
Fastighetsavgift
710 kr/år
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Sälja, köpa eller bara nyfiken?

Kontakta oss

Situationsplan

Illustrationsskiss

Fastighetskarta